Архиви за етикет: Бог

Спри да се боиш от Божията воля за живота ти

Даниел Коленда

Ако Той те призове да извършиш нещо, Той също така ще ти даде и благодат, за да можеш да го извършиш. Когато си в Божията воля, обгърнат с Неговата благодат, това е най-прекрасното място в целия свят.

Прочетете още »

Познаване на Господа – проповед от пастор Бени Хин

Бени Хин

Където и да погледнем в Писанието, виждаме хора, които желаят да познават повече Господа. Днес има още по-голям глад за Него, отколкото когато и да било преди. Колкото повече ние израстваме в своето пътуване в Бог, толкова по-голям става гладът.

Прочетете още »

Алергията не можа да устои пред Божията сила

Алергии

Бог изцелява едно момиче от силна алергия и нейният живот вече никога няма да бъде е същия. С това свидетелство, не искам да омаловажавам или отхвърлям постиженията на медицината. Просто …

Прочетете още »

„Нямаме друг цар освен Цезаря“: Истинската религия на папското посещение

Папа Йоан Павел II

Папа Йоан Павел II не спомена нито веднъж за своя Началник - Исус Христос. И това не се дължи на старческо забравяне, а на осъзната идеология. Тоталната държава е истинският бог на Ватикана, и посещението на папата в България беше сеанс на поклонение пред този бог.

Прочетете още »

Бог направи чудо с гръбнака ми

Бог изцелява и освежава

Когато бях на 11 години лекарите откриха изкривяване на гръбначния ми стълб. Предписаха ми да правя лечебна гимнастика и да спя на твърдо легло с дъски... След дълги години страдание Бог изцелява Галина Йочева от нейната немощ.

Прочетете още »